Начальника слідчого відділу поліції Бережанщини відсторонено від роботи. Документ

Начальника слідчого відділу Бережанського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області Олексів Г.С. відсторонено від роботи.

Як стало відомо Інфопростору, щодо нього здійснюється кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною першою статті 366 Кримінального кодексу України.

Відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено прокурором на виконання ухвали слідчого судді Бережанського районного суду.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні буде здійснюватися Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань у місті Львові.

В матеріалах кримінального провадження йдеться про те, що начальником СВ Бережанського ВП ГУНП в Тернопільській області Олексів Г.С. було здійснено заміну поданої громадянкою заяви від 23.04.2018 року з метою приховання кримінального правопорушення.

Без судового рішення прокурори не реагували на кримінальне правопорушення.

Санкція частини першої статті 366 Кримінального кодексу, яка інкримінується начальнику слідчого відділу, передбачає покарання у вигляді штрафу до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com