Бойко: За два місяці в Службі автодоріг просто викинули майже мільйон

Колишній народний депутат Володимир Бойко вважає, що діяльність посадовців Служби автомобільних доріг у Тернопільській області призводить до зайвого витрачання бюджетних коштів.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Служба автомобільних доріг у Тернопільській області продовжує тринькати бюджетні кошти.
Підрядні організації в попередньому місяці відсудили в Служби автомобільних доріг у Тернопільській області 21,5 мільйона гривень за виконані та прийняті, але не оплачені роботи попередніх періодів.
Замовник не зміг оплатити роботи через відсутність фінансування. Закупівлі робіт проводились, аби показати видимість виконання обіцянок колишнього Президента Порошенка та Прем’єра Гройсман в передвиборчий період.
Але, якщо ці 21,5 мільйона гривень всеодно довелося б заплатити, то 322 тисячі гривень з бюджету втрачено у вигляді відшкодування судового збору. Ще місяцем раніше з таких самих підстав було втрачено ще 632 тисячі гривень. Отже, за два місяці в Службі автодоріг просто викинули майже мільйон.
На диво, підрядні організації в своїх позовах не заявляють претензій на пеню чи якісь інші штрафні санкції,” – пише Володимир Бойко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com