В Тернополі засудили чоловіка, який вкрав Hennesy в супермаркеті

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок в кримінальному провадження, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019210010001094 від 06 квітня 2019 року відносно чоловіка, який в магазині “Новус” вкрав пляшку Hennesy.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 10 березня 2019 року близько 16.05 год. обвинувачений, перебуваючи в приміщенні магазину «Новус», що розташований в ТЦ «Новус» по вул. Перля, 3 в м. Тернополі, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, таємно, з корисливих мотивів, шляхом вільного доступу, із торгового стелажа викрав пляшку коньяку «Hennesy» V.S. об`ємом 0,7 л, вартістю 891,60 грн. Із викраденим майном обвинувачений з місця вчинення злочину втік, завдавши товариству з обмеженою відповідальністю «Новус Україна» майнову шкоду на вказану суму.

Вказаними діями, обвинувачений  чоловік вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Допитаний під час судового розгляду обвинувачений  свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, визнав повністю, щиро розкаявся та в судовому засіданні вказав, що 10березня 2019року близько16.05год. перебував у приміщенні магазину, що розташований в ТЦ «Новус» повул. Перля, 3 в м.Тернополі де із торгового стелажа викрав пляшку коньяку«Hennesy» об`ємом 0,7л. та втік. Просить суд врахувати його щире каяття, відсутність у представника потерпілого майнових претензій та суворо його не карати.

Обвинувачений  визнавши свою винуватість у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, за обставин, викладених у обвинувальному акті, повністю погодився зі всіма зібраними в процесі досудового розслідування доказами, що її підтверджують, відмовився від їх дослідження під час судового розгляду.

Таким чином суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185КК України, та призначити йому заданим кримінальним правопорушенням покарання у виді штрафу в дохід держави в розмірі 50 (п`ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com