В Тернопільських парках правоохоронці не побачили, на що потрачено бюджетні кошти

В Тернополі посадових осіб Управління житлово-комунального господарства, екології та благоустрою Тернопільської міської ради та підприємства «Об`єднання парків культури та відпочинку м.Тернопіль» підозрюють у незаконному привласненні бюджетних коштів.

Як стало відомо Інфопростору, факти про це вивчають правоохоронні органи.

Згідно із здобутими слідчими доказами, посадові особи Управління житлово-комунального господарства, екології та благоустрою Тернопільської міської ради та підприємства «Об`єднання парків культури та відпочинку м.Тернопіль» незаконно привласнюють кошти внаслідок зловживань під час проведення робіт в парках м.Тернополя та публічних закупівель із суб`єктами господарювання.

Зокрема, відповідно до акту ревізії фінансово – господарської діяльності Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради за період з 01.01.2016 по 31.08.2018, встановлено, що в ході виконання робіт з капітальних та поточних ремонтів проведених ТОВ «Венком Інвест» виявлено факти завищення вартості виконаних робіт на загальну суму 69 946,55 грн. Крім цього, в ході виконання робіт з капітальних та поточних ремонтів проведених ТОВ «Фенікс-2017» виявлено факти завищення вартості виконаних робіт на загальну суму 101 428,37 грн. Також, в ході виконання робіт з капітальних та поточних ремонтів проведених ТОВ «В.Н.Т.» виявлено факти завищення вартості виконаних робіт на загальну суму 62 108,18 грн. Окрім цього, в ході виконання робіт з капітальних та поточних ремонтів проведених ПП «Містобудівельне управління №1» виявлено факти завищення вартості виконаних робіт на загальну суму 123 349,00 грн.

На даний час в кримінальному провадженні проводиться ряд експертиз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com