В Тернополі чоловік накрав жувальних гумок та отримав умовний термін

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019210010001092 від 06 квітня 2019 року відносно непрацюючого чоловіка, який вкрав упаковку жувальних гумок.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, обвинувачений 18 березня 2019 року о 09.37 год., перебуваючи у приміщенні магазину «Рукавичка» ТОВ ТВК «Львівхолод», що по вул. Миру, 7 в м. Тернополі, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та настання суспільно – небезпечних наслідків, шляхом вільного доступу, таємно з корисливих мотивів, викрав з торгового прилавку, що знаходиться в торгівельному залі згаданого магазину упаковку жувальних гумок торговельної марки «Eclipse» зі смаком «Льодяна свіжість» вагою 14 г кількістю 30 штук, загальною вартістю 330,60 гривень. Із викраденим майном обвинувачений чоловік з місця вчинення злочину втік, чим спричинив ТОВ ТВК «Львівхолод», матеріальну шкоду на суму 330,60 гривень.

Таким чином, обвинувачений він вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно.

Чоловік свою вину визнав, тож суд вирішив визнати його винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням узгоджене сторонами покарання у виді 4 (чотирьох) років позбавлення волі.

На підставі ст. 75 КК України його звільнено від відбування покарання з випробуванням з встановленням іспитового строку на 3 (три) роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com