Заступник директора ресторану Заставного вкрав в магазині тушонку

На заступника директора ресторану «Файне Місто» патрульні склали адміністративні матеріали через те, що чоловік вкрав тушонку в одному із магазині Тернополя.

Про це стало відомо Інфопростору.

В матеріалах справи йдеться про те, що 28 липня 2019 року о 19 год. 54 хв., заступник директора ресторану “Файне місто”, перебуваючи в приміщенні магазину «Остер», що в м. Тернополі по вул. Карпенка, 22А, таємно викрав з полиці магазину тушонку свинну «Нектар» в кількості 1 штука, вартістю 75,25 грн.

Рішення про притягнення винуватця до відповідальності ще не прийняте. В судове засідання 29 липня 2019 року з’явився чоловік, який назвався винуватцем, але жодних документів, які б посвідчували його особу, він не надав.

Тому, суд прийняв рішення відправити документи на доопрацювання поліцейським. Самого винуватця патрульні повинні доставити до суду.

Ресторан “Файне місто” належить до сфери бізнес-інтересів колишнього міського голови Тернополя та екс-нардепа Романа Заставного.

1 коммент. к Заступник директора ресторану Заставного вкрав в магазині тушонку

  1. […] Як ми повідомляли раніше, в цьому ж супермаркеті нещодавно впіймали заступника директора ресторану “Файне місто”, як…. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com