В Тернополі суд виніс вирок чоловіку, який обікрав квартиру своєї матері

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який обікрав квартиру своєї матері.

Про це стало відомо Інфопростору.

09 липня 2019 року у чоловік, який перебував у приміщенні квартири, що належить його матері, виник злочинний намір, спрямований на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел, 09 липня 2019 року близько 00:10 год. чоловік, за допомогою особистого ключа, відкрив вхідні двері квартири, де він раніше проживав із своєю матір`ю. Зайшовши у приміщення квартири, переконавшись що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помітними сторонніми особами та його матір`ю він таємно, шляхом вільного доступу, відкрив двері шафи, звідки дістав грошові кошти в сумі 32 000 гривень, номіналами по 500 гривень, 200 гривень, та одна стогривнева куп`юра.

Із даними грошовими коштами чоловік покинув приміщення згаданої квартири, чим завдав матері матеріальну шкоду в сумі 32 000 гривень.

Вийшовши з квартири крадій направився у с. Козівка, Козівського району, Тернопільської області до своєї знайомої для того, щоб розпорядитись викраденими грошовими коштами на власний розсуд.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину, передбаченого ч.1ст.185КК України визнав повністю, підтвердив зазначені в обвинувальному акті обставини, доповнити нічого не може. У вчиненому він щиро розкаюється, відшкодував потерпілій задану шкоду, просить суд суворо його не карати.

Тож суд визнав його винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1ст.185КК України та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com