Слідчі вивчають нещасний випадок із смертю на комунальному підприємстві в Бережанах

Бережанські слідчі здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом нещасного випадку, що призвів до смерті робітника, на одному із комунальних підприємств Бережан.

Про це стало відомо Інфопростору.

17.09.2019 року в чергову частину Бережанського ВП надійшло повідомлення лікаря Бережанської ЦРКЛ про те, що 16.09.2019 року о 18.00 хв. звернувся громадянин з діагнозом: перелом лівого стегна з переміщенням. Дані тілесні ушкодження він отримав 16.09.2019 року, внаслідок падіння з висоти на території БМКП «Добробут», де він працює на посаді слюсаря.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 16 вересня 2019 року близько 17 години чоловік, перебуваючи на кузові автомобіля ЗІЛ, що знаходився на території БМКП «Господар», де він працює слюсарем, з власної необережності впав з автомобіля та отримав травму – перелом лівого стегна, з якою був доставлений до Бережанської ЦРЛ.

20 вересня 2019 року до Бережанського ВП ГУНП в Тернопільській області надійшло телефонне повідомлення лікаря Бережанської ЦРЛ про те, що робітник помер у лікувальному закладі.

За даним фактом триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com