Правоохоронці вивчають захоплення комунального майна релігійною громадою

Слідчими поліції Тернополя здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння релігійною громадою комунальним майном обласного центру.

Про це стало відомо Інфопростору.

Наразі з’ясовано, що службові особи Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради, службові особи КП «Об`єднання парків культури та відпочинку м. Тернопіль» спільно із службовими особами – суб`єктами господарювання, які здійснювали підрядні будівельні роботи, привласнили кошти місцевого бюджету, призначенні для здійснення будівництва та ремонту об`єктів які перебувають на балансі КП «Об`єднання парків культури та відпочинку м. Тернопіль».

Зокрема встановлено, що на балансі КП «Об`єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» перебуває об`єкт незавершеного будівництва «Бювет» (вартість 542 881,47 грн), що знаходиться на території парку «Національного відродження», який незаконно переданий Свято-Троїцькому духовному центру без жодних правовстановлюючих документів та в подальшому без введення в експлуатацію переобладнаний в офісні приміщення, які незаконно використовуються Свято-Троїцьким духовним центром. Внаслідок незаконних дій службових осіб КП «Об`єднання парків культури і відпочинку м. Тернопіль» та службових осіб Свято-Троїцького духовного центру, інтересам місцевого бюджету спричинено шкоди на загальну суму 542 881,47 грн.

Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com