Квартиру тернополянки виставили на продаж через чужі борги

Аферисти ледь не продали квартиру тернополянки.

Про це стало відомо Інфопростору.

До поліції звернулася власниця квартири. Вона повідомила, що 21 червня 2019 року, придбала квартиру в Тернополі по вулиці Над ставом. За цією ж адресою вона стала власницею гаража загальною площею 80,7 кв.м.

13 вересня 2019 року до її сина зателефонував друг, який повідомив що її квартира виставлена на продажу на веб ресурсі (https://setam.net.ua/auction/374557). Вона звернулася до адвоката, який роз`яснив що цей ресурс призначений для реалізації майна боржників. Після чого адвокатом було здійснено «витяг» інформаційної довідки, з державного реєстру речових прав на нерухоме майно. В наслідок даної довідки повідомив, що власником даної квартири вона вже не являється, а згідно реєстру власником є стороння особа. Крім того, згідно даних інформаційної довідки, адвокат повідомив що право власності на квартиру новий власник начебто набув на підставі договору дарування квартири №386 від 26 липня 2019 року посвідчений приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу м. Київ Кравцов Олександр Олександрович.

Крім того, адвокат повідомив, що 31 липня 2019 року приватним виконавцем Бердар М.М., м. Київ винесено постанову про арешт майна боржника згідно виконавчого провадження №59687365 від 31 липня 2019 року, особа майно якої було обтяжено.

Наразі на майно рішенням суду накладено арешт.

За даним фактом триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com