Заставний хотів за безцінь викупити землю під McDonald’s?

Про те, що земельна ділянка під McDonald’s в Тернополі могла бути проданою за заниженою вартістю, повідомив депутат міськради Андрій Шкула.

За його словами, на розгляд сесії міської ради пропонується питання викупу ділянки під цим популярним закладом. Оцінка замовлена власниками об’єкту сформувала загальну суму викупу за 39 сотих – трохи більше 3000000 грн.

Однак, профільна комісія вирішила збільшити вартість землі більш ніж втричі.

— Висловив недовіру існуючій оцінці і запропонував колегам потроїти суму викупу. Тобто за ділянку бюджет отримає 9300000 грн. Це близько 10 тисяч доларів за сотку, пише Андрій Шкула. – Цілком ринкова ціна і, приблизно стільки ж, міг принести земельний аукціон. Члени комісії пропозицію підтримали.

Пороте, остаточне слово все ж за сесією міськради. Як ми повідомляли раніше, сесійне засідання відбудеться в п’ятницю, 25 жовтня.

Як відомо, вже тривалий час будівлю, в якій розміщується McDonald’s, пов’язують із бізнес-інтересами колишнього нардепа Романа Заставного. До відкриття цього закладу швидкого харчування навколо за рахунок бюджету внесли зміни до схеми руху транспорту, розташування підземних комунікацій та відремонтували під’їзні шляхи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com