Керівництво тернопільських фіскалів фальшувало квартирну чергу заради водія

Тернопільський міськрайонний суд відновив кримінальне провадження за фактом фальсифікації списків працівників ДФС, котрі потребують покращення житлових умов.

Про це стало відомо Інфопростору.

В суді постанову слідчого про закриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 364 КК України оскаржив колишній працівник, який вважає себе потерпілим від дій керівництва фіскальної служби.

01 квітня 2016 року ним подано до Тернопільської місцевої прокуратури заяву про вчинення кримінальних правопорушень за двома фактами, зокрема: факт 1 – посадові особи Тернопільської ОДПІ ГУ ДФС в Тернопільській області з корисливих мотивів, в інших особистих інтересах, використовуючи владу та службове становище, сфабрикували документи і неправомірно притягнули його до дисциплінарної відповідальності за надуманий ними проступок щоб самоправно зняти частину його зарплати. В подальшому зловживаючи владою та службовим становищем протягом трьох років умисно не проводили йому індексацію заробітної плати. В результаті чого заподіяно йому шкоду у великих розмірах; факт 2 – зловживаючи владою та службовим становищем з корисливих мотивів, в інтересах третіх осіб – для свого водія заступник начальника ГУ ДФС Тернопільської області, діючи спільно із іншими посадовцями умисно сфабрикували документи щоб виключили його зі списків осіб, котрі потребують покращення житлових умов. Тим самим позбавили його права на отримання житла, на яке він в черзі прочекав більше 37 років. В результаті чого посадові особи Тернопільської ОДПІ ГУ ДФС в Тернопільській області заподіяли йому шкоду в особливо великих розмірах.

Тоді прокурори відмовлялися внести відомості про вчиенення злочину до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Але їх заставив це зробити суд.

А 30 серпня 2019 слідчий з особливо важливих справ прокуратури Тернопільської області провадження взагалі закрив. Тож, для захисту своїх прав знову довелося йти до суду.

Вже в жовтні 2019 року ухвалою слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду кримінальне провадження відновлене.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com