П’яні водії далі спричиняють аварії. Фото

Три дорожньо-транспортні пригоди, три різних місця, але один спільний фактор: керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Насиченими на події виявилися минулі вихідні для тернопільських інспекторів.
Ми неодноразово розповідали про те, що однією з причин дорожньо-транспортних пригод на території обслуговування управління патрульної поліції в Тернопільській області є керування автівкою в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

27 жовтня, 00:27 год, вулиця 15 Квітня

31-річний водій, керуючи автомобілем AUDI A6, не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого здійснив наїзд на перешкоду. Під час спілкування з керманичем, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду – 1, 74 проміле алкоголю в крові, що практично у 9 разів перевищує встановлену законом норму. На чоловіка патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння).

27 жовтня, 03:30 год, вулиця Замкова

24-річний водій автомобіля Nissan Qashqai не впорався з керуванням. не вибрав безпечної швидкості та здійснив наїзд на перешкоду, а саме на дорожнє огородження. При перевірці документів у чоловіка, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, виражене тремтіння пальців рук, нечітка мова. Результат огляду на алкотесті – 1, 71 проміле алкоголю в крові (дозволена норма – 0, 2 проміле).
На водія склали відповідні адміністративні матеріали, які надалі передадуть в суд.

28 жовтня, 04:10 год, автодорога М-12 (Стрий — Знам’янка)

25-річна водійка автомобіля ВАЗ 2107, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння (від проходження огляду в найближчому медичному закладі відмовилася в категоричні формі), не впоравшись з керуванням, здійснила наїзд на бетонне огородження, внаслідок чого, автомобіль отримав механічні пошкодження. На кермувальницю інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані наркотичного сп’яніння) та протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП).

Загалом, за минулі вихідні, поліцейські виявили 19 водіїв, які перебували за кермом транспортних засобів у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, 2-є з яких отримали протоколи за ч. 2 ст. 130 КУпАП (Повторне протягом року керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com