В Бучачі чиновник пошкодив спідометр службової автівки та перешкоджає перевірці

Під час перевірки у відділі культури Бучацької РДА ревізори виявили пошкодження в спідометрі службового автомобіля, яким користується директор бібліотеки.

Про це повідомив Володимир Простий.

За його словами, в подальшому начальник районного відділу культури перешкоджав правоохоронцям в доступі до автомобіля, щоб не дозволити зафіксувати порушення.

“Держаудитслужбою проводиться ревізія Відділу культури Бучацької РДА по фактах порушень законодавства і зловживань з боку начальника Ковалка.

31 жовтня перевіряючі проводили інвентаризацію транспорту і було встановлено, що на автомобілі “Волга”, який належить бібліотеці і яким одноосібно незаконно користується пан начальник, несправний і неопломбований спідометр, що може свідчити про приписки кілометражу і незаконного списання бензину.
На вимогу поліції надати можливість провести огляд вказаного авто на предмет наявності пломб і троса спідометра вони зіткнулися з невиконанням вимог директором бібліотеки Лесею Машталір, яка не захотіла допустити до огляду. А пан Ковалко став “грудьми”, дав команду не відкривати бокс де знаходився автомобіль і заборонив провести огляд спідометра.
Отак поводяться бариги-начальники, коли чують біду, бо вважають, що все “схвачено” і проплачено, тому поводяться як затяті мафіозі.
По даному факту я звернувся в прокуратуру, щоб зарозумілий хам був притягнутий до відповідальності за перешкоджання поліції у виконанні службових обов”язків по документуваненю фактів зловживань посадовця.
Пане начальнику бучацької поліції ПОБУРИННИЙ, перестаньте боятися бариг і забезпечте захист громадян від протиправних дій і зловживань владою посадовцями, допоможіть поліцейським у виконанні ними службових обов”язків, бо вони утримуються коштом держави – платників податків і мають служити людм а не баригам у владі!” – пише Володимир Простий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com