В селі біля Тернополя за бюджетні кошти відремонтували покрівлю для приватного підприємства

Закономірно, коли за рахунок бюджетних коштів покращують стан закладів освіти, охорони здоров’я, культури чи адміністративних приміщень, що перебувають в комунальній власності. Тільки коштів, як завжди, на все не вистачає.

А от в селі поблизу Тернополя за бюджетні кошти ремонтують навіть об’єкти, які перебувають у власності приватного підприємства.

Як стало відомо Інфопростору, правоохоронці здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом розтрати бюджетних коштів, спрямованих на ремонт покрівлі будівлі, що перебуває в приватній власності.

Наразі встановлено, що службові особи, Ступківської сільської ради Тернопільського району в ході проведення капітального ремонту даху адмінбудинку Ступківської сільської ради в с. Ступки Тернопільського району Тернопільської області розтратили кошти Ступківської сільської ради в сумі близько 190000 гривень шляхом ремонту даху гаражного приміщення належного ПП «Крос-2003», яке примикає до приміщення вказаного адмінбудинку.

Крім цього, службові особи Ступківської сільської ради Тернопільського району в ході проведення поточного ремонту адміністративного будинку Ступківської сільської ради в с. Ступки Тернопільського району Тернопільської області розтратили кошти Ступківської сільської ради.

Встановлено що згідно договорів підряду №1 від 20.03.2018 року та №2 від 25.04.2018 року підрядник ТОВ Будівельна компанія «Вся Україна» прийняв на себе зобов`язання по виконанню поточного ремонту адмінбудинку Ступківської сільської ради в с. Ступки Тернопільського району вартістю по 49 950 гривень на кожен договір. Замовником даних робіт виступала Ступківська сільська рада Тернопільського району.

Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com