Чортківських медиків підозрюють в підробці документів щодо смерті немовляти

Правоохоронці підозрюють лікарів Чортківської районної центральної клінічної лікарні в підробці медичних документів в справі породіллі, в якої під час пологів померло немовля.

Про це стало відомо Інфопростору.

Наразі з’ясовано, що 24.10.2018 року медичні працівники Чортківської ЦКРЛ неналежним чином, виконуючи свої службові обов`язки, спричинили шкоду здоров`ю немовляти, під час його народження.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що під час пологів в дитини діагностували перелом потиличною кісткою зліва з імпресією кісткового. Крім цього, в новонародженого діагностували гіпоксично- ішемічне ураження головного мозку.

На підставі ухвали Чортківського районного суду №608/1189/19 від 11 вересня 2019 року слідчим СВ Чортківського ВП ГУНП в Тернопільській області проведено тимчасовий доступ до історії вагітності та пологів № 638 на породіллю та індивідуальної карти вагітної та породіллі.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що в історії вагітності та пологів № 638 на породіллю наявна копія протоколу УЗ Дослідження від 19.09.2018. Крім цього, в індивідуальній карті вагітної та породіллі наявний оригінал протоколу УЗ-Дослідження від 19.09.2018. В ході огляду копії та оригіналу УЗ- Дослідження від 19.09.2018 в даних документах виявленні розбіжності.

В кримінальному провадженні залучені експерти, аби встановити факт підробки медичних документів.

Слідство триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com