В Зборівському районі реєстратор незаконно переписав тік на сторонню особу

На Тернопільщині сліді розслідують кримінальне провадження за фактом незаконної зміни власників об’єктів нерухомості в селі Мшанець Зборівського району.

Про це стало відомо Інфопростору.

Досудовим слідством встановлено, що працівники Зборівського бюро технічної інвентаризації Зборівської районної ради Тернопільської області всупереч рішення суду виготовили та видали реєстраційну справу та свідоцтво про право власності на майновий комплекс «тік», що знаходиться по вул. Загребеля 21, в с.Мшанець Зборівського району Тернопільської області.

Згідно відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, об`єкт нерухомого майна, що знаходиться по вул.Загребеля 21, с.Мшанець Зборівського району Тернопільської області , на праві приватної власності зареєстровано за власником ТзОВ «АГРОЛАН-3». Відомості до державного реєстру було внесено державним реєстратором комунального підприємства «Центр реєстрації прав» Корецької районної ради Рівненської області Музикою Ігорем Євгеновичем. Підставою виникнення права власності слугували: акт приймання-передачі нерухомого майна, серія та номер: б/н, виданий 25.10.2012 р., видавник ТОВ «АГРОЛАН-3»; свідоцтво про право власності, серія та номер ТР-ХІ № 015457, виданий 29.07.2013 р., видавник Мшанецька сільська рада Зборівського району Тернопільської області; технічний паспорт, серія та номер: б/н, виданий 21.08.2013 р., видавник ФОП Вдовинюк О.М.

Відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.358 Кримінального кодексу України, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 14 серпня 2019 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com