Прокурори відмовились розпочинати кримінальне провадження за фактом підробки підпису заступника міського голови Тернополя

Службові особи прокуратури Тернопільської області не внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань після повідомлення про підробку підпису заступника міського голови Тернополя.

Про це стало відомо Інфопростору.

01 жовтня 2019 року у прокуратурі Тернопільської області за вх.№1413 було зареєстровано повідомлення про злочин за ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України у формі підроблення підпису заступника Тернопільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Однак, всупереч вимогам ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України, повідомлення заявника не було внесено до ЄРДР.

Заявнику за захистом своїх прав довелося йти до суду, де він відстояв дотримання свого права.

Тернопільський міськрайонний суд прийняв рішення скаргу на бездіяльність службових осіб прокуратури Тернопільської області і зобов`язання вчинити певні дії задовольнити та зобов`язати прокурора Тернопільської області виконати дії, відповідно до статті 214 КПК України, внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за повідомленням від 01 жовтня 2019 року та визначити орган досудового розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com