Житель Підволочиського району, який бітою бив доньку, заплатить штраф

Чоловіку, який в селі Медин Підволочиського району бітою побив власну доньку, оголосили вирок.

Про це стало відомо Інфопростору.

Обвинувачений 23 липня 2019 року, близько 19:05 год, перебуваючи на подвір`ї свого домогосподарства, що в с. Медин Підволочиського району Тернопільської області, під час словесного конфлікту зі своєю дочкою, тримаючи в правій руці дерев`яну биту, умисно наніс нею один удар в область передпліччя лівої руки. В результаті умисних дій батька потерпілій жінці було завдано фізичного болю і не спричинено тілесних ушкоджень.

В судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення визнав повністю, у вчиненому розкаявся та пояснив, що 23 липня 2019 року, близько 19:05 год., знаходячись на подвір`ї свого домогосподарства, що в с. Медин Підволочиського району Тернопільської області, під час конфлікту із своєю дочкою, не розуміючи як все сталось наніс один удар дерев`яною битою (палицею) по передпліччю дочки. Про вказаний вчинок шкодує.

Потерпіла будучи допитаною у судовому засіданні пояснила, що 23 липня 2019 року, близько 19:05 год, знаходячись на подвір`ї свого домогосподарства, що в с. Медин Підволочиського району Тернопільської області, разом із чоловіком та сестрою спілкувались та жартували. В цей момент з житлового приміщення вибіг батько, виражався в її сторону нецензурною лайкою та наніс один удар дерев`яною палицею (битою) в область передпліччя. Після чого її сестра викликала працівників поліції і вона написала заяву. Крім того пояснила, що подібні конфлікти між нею та батьком відбуваються часто. На даний час не примирились, оскільки батько продовжує безпідставно до неї чіплятись. Претензій матеріального та морального характеру у неї не має та просить призначити покарання у виді штрафу.

Таким чином, Підволочиський районний суд вирішив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 126 КК України і призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 680 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com