Засуджено чоловіка, який у Вишнівці в магазині вкрав горілку

Чоловіку, який в січні цього року у Вишнівці вкрав в магазині горілку, оголосили вирок.

Про це стало відомо Інфопростору.

Встановлено, що 22 січня 2019 року приблизно о 11 годині 30 хвилин чоловік, перебуваючи в магазині «Золота підкова», що розташований по вул.Майдан Шевченка, 1 в смт.Вишнівець Збаразького району Тернопільської області, усвідомлюючи і розуміючи протиправний характер та значення своїх дій, з метою заволодіння чужим майном, з корисливих мотивів, шляхом вільного доступу, таємно викрав з вітрини магазину одну пляшку горілки марки «Чекушка мирова» об`ємом 0,5 л. вартістю 105 грн. та одну пляшку горілки марки «Nemiroff немирівська пшениця» об`ємом 0,5 л. вартістю 110 грн., які заховав під верхній одяг та покинув приміщення магазину, спричинивши потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 215 грн..

Таким чином чоловік вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.185 КК України, за ознаками таємного викрадення чужого майна (крадіжка).

Збаразький районний суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у пред`явленому обвинуваченні за ч.1 ст.185 КК України, призначивши йому покарання у виді 50 (п’ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що еквівалентно 850 (вісімсот п’ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com