На Теребовлянщині засудили чоловіка, який з електроопор вкрав більше 100 метрів кабелю

Теребовлянський районний суд виніс вирок непрацюючому чоловіку, який в минулому році вкрав з електроопор понад 100 метрів кабелю.

Про це стало відомо Інфопростору.

Обвинувачений 17 грудня 2018 року в обідню пору доби в с.Долина Теребовлянського району Тернопільської області, через неогороджену територію проник на територію тракторної бригади, розміщеної в цьому ж населеному пункті по вул.Новій, звідки повторно, таємно, з корисливих мотивів, шляхом демонтажу із електроопор повітряної лінії електропередач викрав 120 м кабелю семижильного алюмінієвого марки а-25 та 4 м кабелю чотирижильного марки АВГ-25, спричинивши тим самим власнику майна (кабелю) приватному агропромисловому підприємству «Поділля-Агро» шкоду на загальну суму 934. 81 грн.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України, та показав, що 17 грудня 2018 року в обідній час він зайшов на територію тракторної бригади в селі Долина, вул.Нова, 10, Теребовлянського району, яка не була огородженою, звідки таємно повторно викрав кабель, який знаходився на електроопорах та залишив місце вчинення злочину. В подальшому викрадене видав поліцейським.

Тож, суд вирішив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України, і призначити йому покарання за ч.2 ст.185 КК України 2 (два) роки позбавлення волі.

Відповідно до ст.75 КК України його звільнено від відбування покарання з випробуванням із встановленням іспитового строку тривалістю 1 (один) рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com