В Тернополі будівельна фірма облаштувала незаконний кар’єр

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні кримінального провадження, відомості про яке, внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №42019211180000065 від 05.08.2019 за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст. 240 КК України (порушення правил охорони або використання надр).

Про це стало відомо Інфопростору.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що службові особи ПП «Інвест-Родина» в порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, із використанням спеціальної техніки (зокрема екскаватора), загальнонебезпечним способом організували масштабний промисловий видобуток корисних копалин на земельній ділянці комунальної власності по вулиці Микулинецькій в Тернополі.

Дану земельну ділянку площею 6,7264 га Тернопільська міська рада своїм рішення від 22 лютого 2019 року вилучила із постійного користування ТОВ “Ватра-Укр” та передала в оренду приватному підприємству “Інвест-Родина” для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Однак, там організували видобування надр.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com