Суд зобов’язав слідчих розпочати кримінальне провадження відносно голови, секретаря, бухгалтера та землевпорядника Струсівської сільської ради

Теребовлянський районний суд виніс ухвалу, якою зобов’язав представника слідчого відділення Теребовлянського ВП ГУНП в Тернопільській області, що визначається керівником органу досудового розслідування, виконати дії відповідно до статті 214 КПК України та внести відомості до ЄРДР згідно заяви від 17.10.2019 року про вчинене кримінальне правопорушення відносно Струсівського сільського голови, секретаря, бухгалтера та землевпорядника сільської ради.

Про це стало відомо Інфопростору.

Кваліфікації можливо вчиненого злочину повинна бути визначена виходячи зі змісту заяви та викладених в ній обставин.

Встановлено, що 17.10.2019 року Теребовлянським ВП ГУНП в Тернопільській області отримано заяву про вчинені кримінальні правопорушення головою Струсівської сільської ради, секретарем ради, головним бухгалтером ради та спеціалістом землевпорядником передбачені ч. 1 ст. 366 ,ч.4 ст. 358 КК України. Всупереч вимогам ч.1 ст. 214 КПК України, відомості за заявою до моменту звернення із даною скаргою до слідчого судді не були внесені до ЄРДР чим було допущено бездіяльність.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com