Як в Бучачі призовника ловили?

В Бучачі працівників військового комісаріату звинуватили у виловлюванні призовників серед випадкових перехожих.

Про це стало відомо Інфопростору.

З’ясування відносин між родичами молодика та військкомами дійшли до поліції та суду.

31 жовтня 2019 року до молодого чоловіка біля продуктового магазину, що знаходиться за адресою: м. Бучач, вул. Галицька буд. 160 підійшло троє незнайомих чоловіків віком від 30 до 40 років та запитали скільки йому років коли він відповів що йому 25 років вони схопили його по під руки та почали силоміць тягнути до автомобіля що знаходився поруч біля продуктового магазину, однак з огляду на те, що поруч проходили працівники поліції, які побачили дану ситуацію, а саме порушення громадського порядку втрутившись невідомі особи кинули хлопця на асфальт та втекли в невідомому напрямку. Після цього молодик подзвонив на лінію «102» де було зафіксовано його звернення та відібрано пояснення працівниками поліції м. Бучача.

Після вжитих заходів працівниками поліції м. Бучача комісари залишили “призовника” біля продуктового магазину, що у м. Бучачі, де згодом через декілька хвилин під`їхали автомобілем та застосувавши фізичну силу і погрожуючи фізичною розправою затягнули його силоміць в автомобіль після чого відвезли до м. Тернополя в будівлю Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату де утримували без його згоди та волі.

На ранок 01.11.2019 року перебуваючи в приміщені Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату молодику стало погано після чого оперативним черговим Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату було викликано бригаду швидкої допомоги, яка прибувши на виклик і надавши невідкладну медичну допомогу хлопцеві покинула приміщення Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату.

Також 01.11.2019 року хлопцем був здійснений виклик за номером телефону «102» де була викликана поліція м. Тернополя, яка приїхавши та встановивши його місце знаходження отримала від нього заяву про злочин, щодо ознак складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 146 КК України.

Чи триває з’ясування відносин далі, наразі не відомо. Заявник забрав заяву із суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com