Заступник голови Кременецької РДА часів Януковича очолив секретаріат фракції “Слуга народу”

З 1 листопада 2019 року секретаріат депутатської фракції “Слуга народу” у Верховній Раді України очолює колишній заступник голови Кременецької РДА Тарас Мельничук.

Про це стало відомо Інфопростору.

Тарас Мельничук є випускником Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту ім.Тараса Шевченка. Також він навчався в Острозькій академії.

Його трудова діяльність розпочалась з 2007 року. Він працював в ПТУ №6, управлінні агропромислового розвитку Кременецької районної державної адміністрації, вчителем та директором Попівецької загальноосвітньої школи I-II ступенів.

В Під час президентства Віктора Януковича Тарас Мельничук став заступником голови Кременецької РДА. Залишився він там працювати і в команді Порошенка, але у вересні 2014 року перевівся на навчання в Академію державного управління. В подальшому він працював помічником-консультантом в народного депутата Олега Березюка, радником Міністра Кабінету Міністрів України, керівника апарату Київської обласної державної адміністрації.

Після утворення депутатської фракції “Слуга народу” у новообраній Верховній Раді він спершу тимчасово виконував обов’язки керівника її секретаріату, а вже в листопаді став повноцінним очільником допоміжного органу фракції.

Як ми повідомляли раніше, колишній регіонал з Тернополя Юрій Лубкович очолює Службу Голови Верховної Ради України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com