В Тернополі водій маршрутки ледь не збив дівчину на пішохідному переході. Відео

Згідно п. 18. 1, водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Та деякі водії забувають про ПДР, наражаючи на небезпеку інших.

Вчора, 29 листопада, близько 16 години, на вулиці Бродівській, водій маршрутного транспортного засобу “Богдан” саме наближався до пішохідного переходу, яким йшла дівчина. Згідно ПДР — водій мав зменшити швидкість, або ж зупинитися. Та кермувальник проігнорував Правила і проїхав повз, лише в декількох сантиметрах від громадянки. Патрульні одразу ж зупинили транспортний засіб та підійшли до дівчини. На щастя, вона не постраждала.

За вчинене правопорушення 51-річний водій отримав протокол за ч. 4 ст. 122 КУпАП (Створення аварійної обстановки, що примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху, або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки). Також інспектори вилучили посвідчення водія, видавши натомість тимчасовий дозвіл.

Водії, сідаючи за кермо транспортного засобу, пам’ятайте, що ви не одні на дорозі!

Не надав перевагу в русі пішоходу — отримав протокол❗️Згідно п. 18. 1, водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.Та деякі водії забувають про ПДР, наражаючи на небезпеку інших.Вчора, 29 листопада, близько 16 години, на вулиці Бродівській, водій маршрутного транспортного засобу "Богдан" саме наближався до пішохідного переходу, яким йшла дівчина. Згідно ПДР — водій мав зменшити швидкість, або ж зупинитися. Та кермувальник проігнорував Правила і проїхав повз, лише в декількох сантиметрах від громадянки. Патрульні одразу ж зупинили транспортний засіб та підійшли до дівчини. На щастя, вона не постраждала.За вчинене правопорушення 51-річний водій отримав протокол за ч. 4 ст. 122 КУпАП (Створення аварійної обстановки, що примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху, або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки). Також інспектори вилучили посвідчення водія, видавши натомість тимчасовий дозвіл.Водії, сідаючи за кермо транспортного засобу, пам'ятайте, що ви не одні на дорозі! #ПорядокЦеТи #ternopilpolice

Опубліковано Патрульна поліція Тернопільської області Пʼятниця, 29 листопада 2019 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com