В Лановецькому районі чоловік йшов до боржника із учбовою гранатою

Лановецькі слідчі здійснюють досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною другою статті 355 Кримінального кодексу України (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб, або із погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя і здоров’я, або з пошкодженням чи знищенням майна).

Про це стало відомо Інфопростору.

Встановлено, що 07.11.2019 року до чергової частини Лановецького ВП надійшло повідомлення про те, що чоловік, перебуваючи по в селі Нападівка Лановецького району іде в напрямку м. Ланівці маючи при собі предмет схожий на гранату для того щоб помститися своєму боржнику.

В ході виїзду слідчо-оперативної групи на зупинці громадського транспорту по вул. Фольварочного в с. Нападівка Лановецького району Тернопільської області виявлено чоловіка та предмет схожий на гранату.

В ході огляду місця події, а саме зупинки громадського транспорту було виявлено предмет схожий на гранату з написом на корпусі «Піро-5» та «учбово-тренувальна». В подальшому предмет схожий на гранату було вилучено.

Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com