Управління юстиції зареєструвало нові об’єднання громадян

Головне управлінням юстиції у Тернопільській області зареєструвало низку громадських об’єднань.

Так, зареєстровано Тернопільську обласну громадську організацію «Тернопільська обласна федерація флорболу».

Основна мета її діяльності – задоволення та захист соціальних, спортивних та інших спільних інтересів членів Організації у сфері спорту.

Також легалізовано шляхом письмового повідомлення про заснування Тернопільського обласного осередку Федерації планерного спорту України.

Основна мета діяльності місцевого осередку всеукраїнської громадської організації: сприяння розвитку, удосконаленню, пропаганді та популяризації планерного спорту в Тернопільській області, підвищенню його ролі у всебічному розвитку особи, задоволення, захист законних соціальних, економічних та інших спільних інтересів своїх членів.

Крім того зареєстровано Тернопільську обласну правозахисну громадську організацію «Центр моніторингу дотримання прав людини».

Основна мета діяльності – є сприяння у дотриманні і реалізації прав і свобод людини і громадянина визначених Конституцією України, чинним законодавством України та нормами міжнародного права, сприяння проведенню досліджень суспільної думки, громадського моніторингу роботи органів державної влади, місцевого самоврядування та правоохоронних органів, а також задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів своїх членів.

infoprostir@gmail.com