Кременецький суд закрив провадження відносно чоловіка, який з ножем накинувся на іншого

Кременецький районний суд закрив кримінальне провадження відносно чоловіка, який у вересні з ножем накинувся на іншого.

Про це стало відомо Інфопростору.

Інцидент трапився 08 вересня 2019 року близько 18:00 години на Шумщині. Житель села Шумбар, який перебував разом із опонентом у ганку житлового будинку, на ґрунті раніше виниклих неприязних відносин із ним, виник злочинний умисел спрямований на спричинення тілесних ушкоджень.

Реалізовуючи свій злочинний умисел, близько 18:00 години обвинувачений, перебуваючи у ганку житлового будинку, переслідуючи мету спричинення тілесних ушкоджень, усвідомлюючи та розуміючи протиправний характер своїх дій, передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, тримаючи у лівій руці складний ніж, підійшов до потерпілого та наніс йому один удар ножем в область правого передпліччя.

Своїми умисними діями обвинувачений спричинив тілесні ушкодження потерпілому у вигляді різаної рани правого плеча по зовнішній поверхні, що за ступенем тяжкості відноситься до легких тілесних ушкоджень.

Від потерпілого в судове засідання надійшла заява про відмову від обвинувачення, в якій просить закрити дане кримінальне провадження.

Таким чином, Кременецький районний суд ухвалив кримінальне провадження закрити на підставі пункту 7 частини 1 статті 284 КПК України, у зв’язку з відмовою потерпілого від обвинувачення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com