Чортківський районний суд виніс вирок чоловіку, який побив колишню дружину

Чортківський районний суд завершив судовий розгляд кримінального провадження за фактом бійки між колишніми чоловіком та дружиною.

Про це стало відомо Інфопростору.

Встановлено, що 29 серпня 2019 року біля 13 години 30 хвилин чоловік, перебуваючи на задньому подвір’ї магазину «Бобер», що розташований на території АЗС с. Білобожниця, Чортківського району, вступив у словесну суперечку зі своєю колишньою дружиною. В ході вказаної суперечки, обвинувачений, діючи умисно, наніс один удар головою в обличчя жінці, чим спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді: забою м`яких тканин носа, синця на голові, сколу емалі 1 верхнього правого зуба та закриту черепно-мозкову травму у виді струсу головного мозку, які відносяться до легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров`я, тривалістю понад шість днів, але не більше як три тижні.

Обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав повністю. Суду пояснив, що в кінці серпня цього року він приревнував свою дружину. Прийшовши до неї на роботу в магазин «Бобер», що знаходиться на автозаправці в с. Білобожниця, хотів з’ясувати з нею відносини. Вони вийшли на подвір’я за магазином. Там між ними тривала суперечка, під час якої він вдарив потерпілу головою в перенісся. Потерпіла після цього викликала поліцію. У вчиненому щиро розкаюється, просить його суворо не карати.

Потерпіла суду пояснила, що причин для ревнощів у обвинуваченого не було. Коли прийшов до неї чоловік вона була в магазині сама. Він почав її обзивати, відбирати телефон, який і забрав у неї. З телефоном він вийшов на подвір’я за магазином. Вона пішла за ним, щоб забрати свій телефон. Там він почав її штовхати, а тоді, схопивши за руки, вдарив головою в перенісся.

Таким чином, суд вирішив визнати чоловіка винуватим у пред’явленому обвинуваченні у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу України і призначити покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п’ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com