В Тернополі винесли вирок чоловіку, який намагався вкрасти горілку із закускою

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який в серпні цього року намагався вкрасти в супермаркеті горілку та продукти.

Про це стало відомо Інфопростору.

Встановлено, що обвинувачений 19 серпня 2019 року, близько 08.40 год перебуваючи в приміщенні ТЦ ТОВ «Новус Україна» по вул. Перля, 3, в м.Тернополі, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, таємно з корисливих мотивів, намагався викрасти із полиць з товарами даного торгового центру товарно-матеріальні цінності, загалом на суму 434, 11 грн., а саме: ковбасу «Сервелат Алан» вагою 0,474 кг. вартістю 103,69 грн., філе куряче «Апетитне Бащинський» вагою 0,376 кг. вартістю 57,42 грн., салат з баклажанів, перцю, та моркви торговельної марки «Грінвіль» 500 г. вартістю 36,43 грн., капуста квашена з журавлиною торговельної марки «Грінвіль» 350 г. вартістю 47,46 грн., пляшку горілки «Срібна прохолода» торговельної марки «Хортиця» об`ємом 1 л. вартістю 186,11 грн., які сховав у рюкзак, який тримав на плечах, та пройшов повз касу, при цьому не розрахувався за товар, та попрямував до виходу із торгового центру.

Однак, обвинувачений, виконавши всі дії, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця, злочин не закінчив з причин, які не залежали від його волі, оскільки при виході із ТЦ ТОВ «Новус Україна» по вул. Перля, 3, в м. Тернополі, з викраденими товарами був затриманий працівником охорони торгового центру.

Вказаними діями обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Оцінивши всі докази суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України, та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням покарання, у виді штрафу в дохід держави в розмірі 50 (п`ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com