Чоловіка, який в минулому році в Кременці пошкодив могилу та Державний Прапор, відправили в психлікарню

Кременецький районний суд своїм рішенням відправив в психіатричну лікарню чоловіка, який в минулому році в Кременці здійснив наругу над могилою та Державним Прапором.

Про це стало відомо Інфопростору.

23 серпня 2018 року у нічну пору доби (точний час не встановлений) у чоловіка, який перебував на території храму Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього, що розташований по вул. Дубенській, 7, м. Кременець Тернопільської області , виник злочинний умисел, спрямований на наругу над могилою.

Реалізуючи свій злочинний умисел, 23 серпня 2018 року у нічну пору доби (точний час не встановлений) він, ігноруючи моральні засади суспільства в частині поваги до померлих та місць їхнього поховання, не зважаючи на загальноприйняті у соціумі принципи та правила поведінки, демонструючи зневагу до усіх соціальних цінностей, маючи прямий умисел на вчинення наруги над могилою, впевнившись, що за його діями ніхто не спостерігає та усвідомлюючи протиправність своїх дій, пошкодив хреста та його бетонну опору та переніс їх за межі огородженої могили.

Крім того, з 23 серпня 2018 року на 24 серпня 2018 року (точного часу не встановлено) в нічну пору доби у чоловіка виник злочинний умисел на наругу над Державним Прапором України, який знаходився на флагштоці, що на території Кременецької міської ради, що розташована по вул. Шевченка, 67, м. Кременець Тернопільської області.

Реалізовуючи свій злочинний умисел, у вказані вище час і місце він, діючи всупереч принципам загальнолюдської моралі, умисно, виявляючи грубе, образливе ставлення до державного символу, засипав його ґрунтом, тим самим пошкодивши Державний Прапор України, та втік з місця вчинення кримінального правопорушення.

Кременецький районний суд вирішив задовольнити клопотання прокуратури та застосувати до винуватця за вчинення ним суспільно-небезпечних діянь, передбачених ч. 1 ст. 297, ч.1 ст. 338 КК України, примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом – до Обласної психіатричної лікарні міста Берегово Закарпатської обласної державної адміністрації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com