В Бучацькому районі оголосили вирок чоловіку, який вкрав з поля шість мішків головок соняшнику

Бучацький районний суд виніс вирок чоловіку, який у вересні цього року вкрав з поля шість мішків головок соняшнику.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 14 вересня 2019 року чоловік, переслідуючи корисливі мотиви і мету, перебуваючи на неогородженій земельній ділянці, якою користується ТзОВ «Бучачагрохлібпром», що знаходиться неподалік с. Скоморохи Бучацького району, наламав шість мішків головок соняшнику з зерном соняшнику загальною масою 36,23 кг., який у перерахунку на суху масу становить 34,73 кг., вартістю 312 гривень 57 копійок, після чого використовуючи автомобіль марки ВАЗ 21013, переконавшись, що за його діями ніхто не спостерігає та він ніким не буде поміченим, тобто діючи таємно, заїхав вищевказаним транспортним засобом до місця, де знаходились шість мішків головок соняшнику, відкрив багажне відділення автомобіля та помістив один мішок із головками соняшнику. Під час завантаження до багажної частини інших п`яти мішків з головками соняшнику чоловік був помічений охоронцями ТзОВ «Бучачагрохлібпром», а тому з причин, що не залежали від його волі, не вчинив усіх дій, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця.

Такі дії обвинуваченого органом досудового розслідування кваліфіковано за ч.3 ст.15 ч.1 ст.185 КК України, як незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна.

Суд, вважаючи вину доведеною, вирішив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15, ч.1 ст.185 КК України, і призначити йому покарання у  виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com