На Збаражчині чоловік отримав вирок за крадені качани кукурудзи

Збаразький районний суд виніс вирок інваліду ІІІ групи, який вкрав декілька мішків качанів кукурудзи.

Про це стало відомо Інфопростору.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 30 вересня 2019 року, приблизно о 13.00 год. обвинувачений перебуваючи на полі, що в с.Шили Збаразького району Тернопільської області, та обробляється ТОВ «Берегиня Добра», виник злочинний умисел, направлений на вчинення крадіжки чужого майна, а саме качанів кукурудзи.

Реалізовуючи свій злочинний намір, діючи при цьому умисно, з корисливих мотивів та корисливою метою, розуміючи протиправний характер та значення своїх дій, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, обвинувачений 30 вересня 2019 року, приблизно о 13.00 год., перебуваючи на земельній ділянці, що в с.Шили Збаразького району Тернопільської області, та обробляється ТОВ «Берегиня Добра», таємно викрав качани кукурудзи в кількості 331 штук, чим завдав товариству матеріальну шкоду на загальну суму 262 гривні.

Суд приходить до висновку, що  чоловік є винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Таким чином, Збаразький районний суд вирішив визнати чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, призначивши йому покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень (вісімсот п`ятдесят гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com