В Бучацькому районі водій вкрав у роботодавця бетонні ствопчики

Бучацький районний суд виніс вирок водію фермерського господарства “Гадз”, який вкрав у свого роботодавця 18 бетонних стовпчиків.

Про це стало відомо Інфопростору.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 21 вересня 2019 року, приблизно о 02 годині 00 хвилин, чоловік, діючи умисно, бажаючи заволодіти неналежним йому майном та в подальшому його реалізувати, тобто переслідуючи корисливі мотиви і мету, перебуваючи на території саду Фермерського господарства «Гадз», що в с.Трибухівці Бучацького району Тернопільської області, завантажив на трактор марки «МТЗ 12-21» 18 (вісімнадцять) бетонних стовпчиків, розміром 7см х 7см х 2м, які таємно викрав з території ФГ «Гадз», чим спричинив матеріальну шкоду ФГ «Гадз» на суму 540 гривень.

Такі умисні дії обвинуваченого органом досудового розслідування кваліфіковано за ч.1 ст.185 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Оцінивши подані докази суд прийняв рішення визнати водія винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, призначивши покарання у  виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com