В Бучацькому районі чоловік, який проломив череп власній матері, відбувся громадськими роботами

Бучацький районний суд виніс вирок чоловіку, який у вересні завдав тяжких тілесних ушкоджень своїй матері.

Про це стало відомо Інфопростору.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 08 вересня 2019 року приблизно о 12 год. між сином та матір’ю під час перебування за місцем спільного проживання на ґрунті неприязних відносин виник словесний конфлікт. В ході даного конфлікту, не передбачаючи травмування матері, хоча повинен був та міг передбачити, чоловік підійшов до потерпілої, яка у цей момент стояла спиною до вхідних дверей приміщення літньої кухні та рукою наніс їй один удар в область грудей, в результаті чого остання втративши рівновагу впала із висоти власного росту на кам`яне покриття, яким було вкрите подвір`я вище вказаного господарства, та вдарившись задньою частиною голови об покриття отримала тілесні ушкодження у вигляді: відкритої черепно-мозкової травми з забоєм головного мозку та переломами кісток склепіння і основи черепа, вогнища геморагічного забою паренхіми обох лобних ділянок та правої півкулі мозочка, які згідно висновку судово-медичної експертизи належать до тяжких тілесних ушкоджень.

Такі дії підозрюваного органом досудового розслідування кваліфіковано за ст.128 КК України, як спричинення з необережності тяжкого тілесного ушкодження.

Суд вирішив, що таке ставлення до матері не заслуговує на суворе покарання, а тому, чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.128 КК України, призначивши покарання у  вигляді громадських робіт на строк 170 (сто сімдесят) годин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com