Молодик, який обікрав працівницю бібліотеки, заплатить штраф

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який вкрав гроші з сумки працівниці бібліотеки.

Про це стало відомо Інфопростору.

Обвинувачений 18 липня 2019 року, близько 10.30 год, перебуваючи у приміщенні Тернопільської обласної бібліотеки для молоді, що по вул. Нечая, 29 в м. Тернополі побачив, що власниця сумки – потерпіла вийшла із приміщення в якому залишила свою сумку, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, з корисливих мотивів, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та настання суспільно-небезпечних наслідків, шляхом вільного доступу, відкрив сумку потерпілої, звідки таємно викрав грошові кошти на загальну суму 2050 гривень.

Із викраденим майном обвинувачений з місця вчинення кримінального правопорушення втік, чим спричинив потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 2050 грн.

Чоловік у скоєному зізнався, а тому, суд вирішив визнати його винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням покарання у виді штрафу в дохід держави в розмірі 50 (п`ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com