В Монастириському районі засудили чоловіка за один вкрадений граб

Монастириський районний суд виніс вирок чоловіку, який вкрав з лісу одного граба.

Про це стало відомо Інфопростору.

Встановлено, що наприкінці травня 2019 року у обвинуваченого під час перебування в Криницькому лісництві ДП «Бучацьке лісове господарство», що поблизу с. Яргорів Монастириського району Тернопільської області, виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення деревини промислового використання пороби «Граб» з території вказаного лісництва.

Реалізуючи свій злочинний умисел, наприкінці травня 2019 року, точної дати не встановлено, обвинувачений, перебуваючи на території лісництва ДП «Бучацьке лісове господарство», що поблизу с. Яргорів Монастириського району Тернопільської області, використовуючи власну підводу, запряжену конем, умисно, таємно, переслідуючи корисливі цілі, переконавшись, що його дії не будуть помічені сторонніми особами, з території даного лісництва (квартал №65 відділ №22 ділянка №3) викрав деревину промислового використання пороби «Граб» об`ємом 1,062 куб. м. Завантаживши вищезазначену деревину на підводу, вивіз її з території лісництва ДП «Бучацьке лісове господарство», чим спричинив останньому матеріальну шкоду в розмірі 849,60 грн.

Своїми умисними діями обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Суд вирішив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 50 (п`ятдесят) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com