В Чорткові засудили школярку, яка обікрала вчителя

Чортківський районний суд визначив покарання школярці, яка вкрала гроші у вчителя.

Про це стало відомо Інфопростору.

Встановлено, що 17 вересня 2019 року близько 14.00 години учениця 11 класу ЗОШ № 2, яка розміщена за адресою: м. Чортків, вул. Хічія, 1, Тернопільської області, перебуваючи в незачиненому кабінеті учителя фізичної культури побачила чоловічу сумку, яка знаходилась на вішаку із внутрішньої сторони дверей кабінету, і в цей час у неї виник злочинний умисел, спрямований на вчинення крадіжки.

Реалізуючи свій злочинний намір, з метою особистого збагачення, керуючись корисливим мотивом, переконавшись, що її дії не будуть помічені, діючи умисно, таємно, шляхом вільного доступу, викрала із гаманця, який знаходився в сумці та належить вчителеві, гроші в сумі 2200 гривень, чим спричинила потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

Суд, враховуючи вік злодійки, обрав досить м’яке покарання для неї. Ухвалено визнати школярку винуватою у вчиненні злочину, передбаченому ч.1 ст.185 КК України, призначивши їй покарання, з застосуванням статті 69 КК України у вигляді штрафу в розмір 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян в сумі 510 (п`ятсот десять)гривень в дохід держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com