В Кременці оголосили вирок жінці, яка каструлею била власну матір

Кременецький районний суд завершив розгляд кримінального провадження за фактом побиття жінкою власної матері.

Про це стало відомо Інфопростору.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 20 вересня 2019 року близько 08 години 30 хвилин в жінки, яка на той момент перебувала у кухні будинку в ході словесного конфлікту із своєю матір`ю виник злочинний умисел направлений на умисне завдання удару останній.

Реалізовуючи свій злочинний умисел, перебуваючи у вищевказаному місці та у зазначений час обвинувачена, взявши у праву руку каструлю об`ємом два літри, у якій на той момент знаходились залишки відвареної гречки та яка на той момент стояла у перевернутому стані на столі, за яким сиділа остання, жінка підійшла до кухонної плити біля якої стояла матір та нанесла нею удар по голові, чим завдала фізичного болю та не спричинила тілесних ушкоджень потерпілій.

Допитана під час судового розгляду обвинувачена свою винуватість у вчиненні інкримінованого їй кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 126 КК України визнала та пояснила, що у неї із потерпілою 20 вересня 2019 року був словесний конфлікт, в ході якого вона нанесла їй один удар каструлею по голові, внаслідок чого завдала останній фізичного болю. Також вказала, що на даний час про вчинене шкодує.

Таким чином, суд вирішив визнати жінку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 126 КК України та призначити їй покарання у виді штрафу у розмірі 30 (тридцяти) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 510 (пятсот десять) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com