Чоловік, який в Тернопільському районі крав качани кукурудзи, отримав вирок

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який в селі Почапинці Тернопільського району вкрав качани кукурудзи з поля, що обробляється ТзОВ «Агропродсервісінвест».

Про це стало відомо Інфопростору.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 25 вересня 2019 року близько 15 год 00 хв. у раніше судимого чоловіка, який перебував на кукурудзяному полі поблизу с.Почапинці Тернопільського району Тернопільської області, виник злочинний умисел спрямований на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел він, в межах земельної ділянки, що на постійній основі права оренди землі використовується ТзОВ «Агропродсервісінвест», переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами таємно із корисливих мотивів, попередньо наламав, а в подальшому склав у чотири полімерні мішки білого кольору качани кукурудзи сорту ДКС 3623, вагою 120 кілограмів, вартістю 286.80 гривень.

Проте, чоловік виконати всі дії, які вважав необхідними для доведення свого злочинного умислу до кінця не зміг, та злочин не закінчив з причин, які не залежали від його волі, оскільки був затриманий працівниками охорони.

Своїми умисними діями він намагався завдати ТОВ «Агропродсервісінвест» матеріальну шкоду на суму 286 гривень 80 копійок.

Оцінивши всі докази суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.15 ч.1 ст.185 КК України, та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 ( вісімсот п`ятдесят ) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com