На суддю з Бережан завели кримінал

Тернопільський міськрайонний суд зобов’язав прокурора Тернопільської області внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо ймовірного вчинення суддею Бережанського районну суду кримінального правопорушення.

Про це стало відомо Інфопростору.

04 листопада 2019 року до прокурора Тернопільської області звернувся громадянин з заявою за № 1619 про вчинення службового кримінального злочину за попередньою змовою службовою особою, а саме суддею Бережанського районного суду у завідомо неправдивому повідомленні про вчинення злочину та завідомо неправдиві показання у кримінальному провадженні, яке відкрито за її заявою про втручання у її службову діяльність та здійснення правосуддя.

Однак, прокурор не вчинив дій, передбачених статтею 2014 Кримінального процесуального кодексу та не розпочав кримінального провадження. Тож, вчинити такі дії зобов’язав суд.

Як відомо, із суддів Бережанського районного суду суддями працюють дві жінки: Наталія Німко та Олена Данилів. Хто із них став фігурантом кримінального провадження, наразі не відомо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com