В Тернополі п’яний водій, тікаючи від поліцейських, потрапив в ДТП. Відео

8 січня близько 4-ї години ранку, патрулюючи на проспекті Степана Бандери, поліцейські помітили автомобіль BMW, котрий рухався з несправною фарою. Інспектори вирішили зупинити автівку, але водій не виконав вимогу охоронців порядку про зупинку. Поліцейські почали переслідування транспортного засобу. На вулиці Пушкіна водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на перешкоду. Після зупинки автомобіля водій та пасажир різко відчинили двері транспортного засобу та подались на втіки.

Далеко втекти не вдалося! Патрульні швидко наздогнали та зупинили водія.
В ході спілкування, патрульні виявили в чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотесту Драгер, на що громадянин погодився. Результат огляду на місці виявився позитивним, прилад показав 0,60 проміле алкоголю в крові водія, що перевищує допустиму законом норму. Також, поліцейські виявили в нього відсутність посвідчення водія відповідної категорії.

Охоронці порядку склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ст.124 КупАП (порушення ПДР України, що стало причиною ДТП) та винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів).

На щастя, цього разу обійшлось без потерпілих, але така безвідповідальність та зухвалість водія могли спричинити трагічні наслідки, як для нього самого, так і для пасажирів!Як вдалося встановити пізніше, в автомобілі, загалом, знаходилось шестеро осіб. І кожного з них водій наражав на небезпеку. Пам’ятайте, транспортний засіб — це джерело підвищеної небезпеки!

Спробував уникнути відповідальності — отримав проблеми з законом!Вчора, близько 4-ї години ранку, патрулюючи на проспекті Степана Бандери, поліцейські помітили автомобіль BMW, котрий рухався з несправною фарою. Інспектори вирішили зупинити автівку, але водій не виконав вимогу охоронців порядку про зупинку. Поліцейські почали переслідування транспортного засобу. На вулиці Пушкіна водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на перешкоду. Після зупинки автомобіля водій та пасажир різко відчинили двері транспортного засобу та подались на втіки. Далеко втекти не вдалося! Патрульні швидко наздогнали та зупинили водія. В ході спілкування, патрульні виявили в чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували йому пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотесту Драгер, на що громадянин погодився. Результат огляду на місці виявився позитивним, прилад показав 0,60 проміле алкоголю в крові водія, що перевищує допустиму законом норму. Також, поліцейські виявили в нього відсутність посвідчення водія відповідної категорії.Охоронці порядку склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп'яніння), ст.124 КупАП (порушення ПДР України, що стало причиною ДТП) та винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів).На щастя, цього разу обійшлось без потерпілих, але така безвідповідальність та зухвалість водія могли спричинити трагічні наслідки, як для нього самого, так і для пасажирів!Як вдалося встановити пізніше, в автомобілі, загалом, знаходилось шестеро осіб. І кожного з них водій наражав на небезпеку. Пам'ятайте, транспортний засіб — це джерело підвищеної небезпеки! Кермуйте відповідально та не порушуйте Правил дорожнього руху!#ПорядокЦеТи #ternopilpolice

Опубліковано Патрульна поліція Тернопільської області Четвер, 9 січня 2020 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com