За жорстоку бійку між тернопільськими студентками суд покарав громадськими роботами

Тернопільський міськрайонний суд не знайшов адекватного покарання за жорстоку бійку між студентками та обмежився громадськими роботами.

Про це стало відомо Інфопростору.

Бійка трапилась 4 березня 2019 року на території навчального закладу Технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. Пулюя, що знаходиться за адресою м. Тернопіль вул. Генерала Тарнавського, 7.

Дві студентки словесно поконфліктували між собою, але без будь-яких проявів агресії.

Тоді втрутився хлопець, який викликав на розбірки свою знайому. Він не перебував на місці, а керував побиттям в режимі відеозв’язку.

До навчального закладу приїхала інша дівчина, уродженка села Лисівці Заліщицького району та накинулась на студентку коледжу. Вона схопила дівчину за її волосся своєю правою рукою в ділянці тім`я, та силою своєї руки різко нахилила її голову до автомобіля, який був припаркований поряд, таким чином ударивши її лобною ділянкою голови до кришки капоту даного автомобіля. Після цього, тримаючи її своєю лівою рукою за її волосся, почала наносити останній численні удари кулаком правої руки у ділянку обличчя та тім`яної ділянки голови.

Коли хлопець, що продовжував спостерігати за побиттям по відеозв’язку, сказав додати стусанів, то дівчину ще декілька разів тримаючи за волосся вдарили головою в стіну.

Слідчі кваліфікували такі дії як умисні легкі тілесні ушкодження, а тому винуватиця отримала покарання у виді 240 (двісті сорока) годин громадських робіт. В принципі, ще під час бійки вона була впевнена, що їй за це нічого не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com