Житель Козови, який обіцяв всіх зарізати, не буде покараний

Бережанський районний суд закрив кримінальне провадження по обвинуваченню жителя Козови, який обіцяв “всіх зарізати” через відмову потерпілої.

Про це стало відомо Інфопростору.

16 вересня 2019 року, близько 13 години 00 хвилин, чоловік, взявши ніж, вийшов з будинку та почав бігти дорогою по вулиці Дружби у смт.Козова, Козівського району, Тернопільської області і тримаючи ніж у правій руці кричав: «я Вас всіх заріжу». Перебуваючи на дорозі біля будинку він, тримаючи ніж у правій руці, усвідомлюючи, що погрожує вбивством, що ця погроза здатна викликати в особи побоювання за своє життя і бажаючи цього, почав наближатися до потерпілої та продовжував кричати: «я Вас всіх заріжу», що об`єктивно було сприйняте потерпілою, як небезпека для її життя та як реальні погрози вбивством. У результаті злочинної діяльності чоловік створив реальну погрозу вбивством потерпілої.

Такі його дії досудовим розслідуванням кваліфіковано за ч. 1 ст. 129 КК України, як погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення такої погрози.

У підготовчому судовому засіданні потерпіла подала суду письмову заяву про відмову від підтримання обвинувачення у даному кримінальному провадженні та закриття провадження із цих підстав, яку підтримала і просить задовольнити, наслідки задоволення заяви їй роз`яснено і вони їй зрозумілі.

Таку ж позицію підтримав й прокурор.

Тож суд закрив провадження, а це означає, що винуватець не понесе жодної відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com