Хлопця з Цеброва можуть визнати винним в смертельній аварії на дамбі в Тернополі

Правоохоронці не виключають взаємної відповідальності водіїв транспортних засобів, які були учасниками смертельної аварії в Тернополі 27 вересня 2019 року.

Про це під час прес-конференції 20 січня 2020 року повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Наразі підозру оголошено лише одному водієві, який кермував автомобілем. До нього застосований запобіжний захід у вигляді застави.

Хлопець, який керував мотоциклом, тривалий час лікувався, але і його вину теж вивчають.

Раніше ми повідомляли про дорожньо-транспортну пригоду, яка 27 вересня трапилась в Тернополі на набережній Тернопільського ставу, в якій загинув підліток.

Майже сто двадцять метрів після зіткнення з автомобілем за інерцією “пролетів” юзом мотоцикл, тягнучи за собою водія та пасажира. Останній від отриманих травм загинув на місці події. Водія двоколісника бригада швидкої без свідомості забрала до лікарні.

Тоді правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Водія автомобіля Volkswagen Tiguan взяли під варту.

За захистом своїх прав адвокат хлопця був змушений подавати скаргу до суду.

Тернопільський міськрайонний суд таку скаргу задовольнив та скасував постанову слідчого СУ ГУНП в Тернопільській області Кохана М.В. від 08.11.2019 року про відмову у визнанні хлопця потерпілим у кримінальному провадженні.

Слідчі відмовлялися визнати водія мотоцикла потерпілим в кримінальному провадженні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com