На Тернопільщині теж є чиновник із зарплатою в понад 100 тисяч гривень

Інформація про нараховані в кінці року премії ТОП-чиновникам досі активно обговорюється серед громадян.

Міністри, їх заступники, керівники центральних органів виконавчої влади, державних компаній в грудні отримали дохід, який обчислюється декількома сотнями тисяч гривень кожному. Через високі зарплати урядовців планували заслухати Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука в стінах Верховної Ради, а він в цей час проводив консультації щодо можливої відставки.

Врешті, сам Президент України Володимир Зеленський дав Гончаруку доручення терміново врегулювати питання оплати праці високопосадовців. За його словами, зарплата повинна бути адекватна, але не захмарна.

Ми вирішили проаналізувати, чи бува чиновники з Тернопільщини теж не отримують “відірваних від реальності” доходів з бюджету.

І такий знайшовся.

Це Юрій Олегович Коваль – Заступник начальника Управління – начальник відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Тернопільській області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Цей чиновник 27 грудня 2019 року за своїм місцем роботи отримав заробітну плату в сумі 102 276 гривень.

Про це повідомив сам чиновник, подавши повідомлення про суттєві зміни в майновому стані на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Ймовірно, ця сума складалася із якихось надбавок та премій, адже посадовий оклад чиновника такого рівня суттєво нижчий. Та й його частину він мав отримати під час перерахунку авансу за першу половину місяця.

Ми надіємось, що Юрій Коваль справді цього року зробив щось грандіозне та корисне для держави, щоб отримати таку велику виплату з бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com