В Чорткові суд остаточно звільнив від покарання чоловіка, який розбещував свою дитину

Чортківський районний суд звільнив від відбування покарання чоловіка, який два роки тому був засуджений за розбещення власної дитини.

Про це стало відомо Інфопростору.

Уродженець Теребовлянського району, який працює на залізниці в Чорткові, в листопаді 2017 року був засуджений за вчинення злочину, передбаченого частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх, вчинене щодо малолітньої особи або вчинено членами сім’ї чи близькими родичами, особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього).

Тоді він отримав покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років без позбавлення права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю. Проте суд, на підставі ст.75 КК України звільнив його від відбування призначеного покарання, встановивши іспитовий строк тривалістю 2 роки.

Наразі іспитовий строк завершився. Тому, Чортківський районний сектор з питань пробації звернувся в суд з клопотанням про звільнення засудженого від відбування призначеного покарання у виді позбавлення волі, посилаючись на те, що за час перебування на обліку під обліковий зарекомендував себе з позитивної сторони по місцю проживання та за місцем роботи. До кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувався.

Чортківський районний суд таке клопотання задовільнив та вирішив звільнити чоловіка від відбування покарання призначеного вироком Чортківського районного суду Тернопільської області від 29 листопада 2017 року за ч.2 ст.156 КК України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com