В Тернополі з банку пропали понад 800 пам’ятних та ювілейних монет

Із відділення “Ощадбанку” в Тернополі пропали 834 одиниці пам’ятних та ювілейних монет.

Про це стало відомо Інфопростору.

За даним фактом правоохоронці розслідують кримінальне провадження.

Встановлено, що на адресу слідчого відділу Тернопільського ВП ГУНП в Тернопільській області надійшла заява начальника філії Тернопільське обласне управління AT «Ощадбанк» Соляра Я.В., про те, що старший контролер касир ТВБВ «10019/03» привласнила майно банку яке було ввірено останній.

В ході досудового розслідування встановлено, згідно акту ревізії операцій з пам`ятними та ювілейними монетами проведена на підставі наказу філії – Тернопільське обласне управління AT «Ощадбанк» №50 від 24 січня 2018 року ревізійною групою у складі начальника відділу ревізій та контролю та ревізора 1-ї категорії по вул. Майдан Волі, 2, в м. Тернополі було виявлено недостачу 834 пам’ятних та ювілейних монет на загальну суму 82407 грн.

Так, в ході досудового розслідування було призначено аудиторську перевірку в ході якої було направлено лист Начальнику управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області з проханням виділити спеціаліста з вирішення питання чи підтверджується факт недостачі пам’ятних та ювілейних монет філії Тернопільське обласного управління AT «Ощадбанк» якщо так, то на яку суму та з чиєї вини була допущена недостача. В ході досудового розслідування AT «Ощадбанк» відмовився надавати документи для проведення аудиторської перевірки через банківську таємницю.

Наразі триває слідство.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com