Хоростківська міська рада оплатила встановлення вікон в школі, яких не побачили правоохоронці

Слідчим відділом Гусятинського відділення поліції Підволочиського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області здійснюється досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною першою статті 358 Кримінального кодексу України.

Про це стало відомо Інфопростору.

Досудове розслідування розпочато у вересні 2019 року за фактом оплати чиновниками Хоростківської міської ради встановлення вікон, яких не змогли побачити під час огляду правоохоронці.

Встановлено, що між органом місцевого самоврядування, а саме Хоростківською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю виробничо комерційне приватне підприємство «Нова Будова» 06 листопада 2018 року укладено договір № 09-1118 «Про капітальний ремонт даху Великоговилівської ЗОШ І-ІІ ступенів по вулиці Є.Олесницького, 26, в с. Великий Говилів Теребовлянського району Тернопільської області.

Далі, відповідно до акту № 1 прийняття виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року форми КБ-2в у вказаному навчальному закладі заповнено віконні прорізи готовими блоками вікнами з ПВХ. Про те із матеріалів перевірки ЄО № 137 від 31 липня 2019 року, проведеної працівниками УЗЕ в Тернопільській області, вбачається що вказані віконні прорізи вікнами не обладнані.

Наразі триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com